Als specialist in warmte- en koudeopslaginrichtingen, beschikken wij over een brede en diepe kennis die we hebben opgedaan door te werken aan grote warmtenetwerken in steden van Rotterdam tot Eindhoven en daarbuiten. Onze ervaring en kennis strekt zich uit tot netwerken op wijkniveau of zelfs tot individuele huizen. Hierdoor beschikken we over een kennis die veel breder en dieper is dan bij bedrijven die zich beperken tot slechts één specifiek type netwerk.

Bovendien hebben we onze kennis en ervaring uitgebreid met inzichten van procesoperators uit de chemie, energie en voedingsmiddelenindustrie. Dit betekent dat u toegang heeft tot kennis en vaardigheden die u nergens anders zal vinden.

Wij zijn bekend met de verschillende disciplines van warmte- en koudeopslag, waaronder aqua, lucht, licht, aarde en open en gesloten systemen. We volgen de ontwikkelingen op de markt op de voet, inclusief nieuwe oplossingen en nieuwe toepassingen, en blijven ons hierin onderwijzen. Ook de koppeling tussen elektriciteitsopwekking en -opslag is een onderwerp waarin we ons verder hebben verdiept.

Ook zien we de opkomst van een volledige slimme grid, die zich uitstrekt van huishoudens tot centrales en groene parken, en die ook de logistieke bewegingen van mensen en goederen omvat.

Kortom, de warmte- en koudeopslag branche is een veelzijdige en diepgaande branche die constant in ontwikkeling is. Wat uw specifieke behoeften of projecten ook zijn, wij zijn het bedrijf dat u nodig heeft. Onze ervaring, kennis en inzet garanderen u de beste oplossing voor uw warmte- en koudeopslag inrichtingen.